Підсумки обласного конкурсу «Найкраще  шкільне меню»

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

Н А К А З

 

20.12. 2021 Львів                №  02-01/01/524_

 Про підсумки обласного конкурсу  

«Найкраще  шкільне меню»

 

Відповідно до вимог Постанови КМУ від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»  та з метою забезпечення якісного і здорового харчування у закладах загальної середньої освіти, формування в учнів стійких навиків здорового харчування, створення альтернативних шкільних меню з врахуванням побажань учнів та батьків з 15 листопада до 20 грудня 2021 року проведено обласний конкурс «Найкраще шкільне меню»,  в якому взяли участь 21 заклад загальної середньої освіти. Враховуючи  рішення обласної конкурсної комісії

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Переможцем обласного конкурсу визнати шкільне меню Жовтанецького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (автор КОРОЛЬ Жанна Вікторівна, директорка ЗЗСО). (детальніше)
  2. Лауреатами обласного конкурсу визнати шкільні меню:
  • відділу освіти Золочівської міської ради (автор ГАВРИШКО Оксана Анатоліївна, технолог відділу освіти) (детальніше);
  • ліцею №4 імені Лесі Українки Дрогобицької міської ради (автор ГУК Наталія Андріївна, директорка ліцею; САМОЙЛИК Світлана Володимирівна, заступник директорки, ГАЛАДІЙ Наталія Юріївна, медична сестра) (детальніше);
  • Рудківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені В.Жеребного (автор МАКАР Віра Миронівна, шкільна медична сестра)(детальніше);
  • ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ліцей с.Стрілки (автори ПАСЛАВСЬКИЙ Ростислав Петрович – заступник директора з виховної роботи,  ЯРИЧІВСЬКА Уляна Зіновіївна – лікар-педіатр)(детальніше);
  1. Нагородити авторів шкільних меню, які стали переможцями і лауреатами, дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації та грошовими преміями.

 

  1. Результати конкурсу оприлюднити на сайті департаменту освіти і науки облдержадміністрації відповідно до протоколу обласної конкурсної комісії, що додається (додаток 1).
  2. Керівникам органів управління освіти територіальних громад шкільні меню переможців та лауреатів обласного конкурсу рекомендувати закладам загальної середньої освіти як альтернативне меню-зразок для практичного використання (складання власних шкільних меню) (додатки 2-6).
  3. Контроль за виконанням даного наказу покласти на начальника відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту освіти і науки облдержадміністрації Сислюк І.П.

 

Директор департаменту                                              Олег ПАСКА

 

(Всього переглядів - 130)