Запрошуємо на конференцію Synergy. IT Business & IT Education

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас долучитись до конференції Synergy. IT Business & IT Education, платформи, де народжуються круті колаборації між IT-компаніями та навчальними закладами. Вже шостий рік поспіль IT Ukraine (детальніше) збирає разом представників IT-бізнесу, освіти та влади, щоб обговорити шляхи трансформації освітньої системи в Україні. Цьогоріч ми запросили понад 350 учасників конференції.
Серед спікерів та гостей заходу ? топ-менеджери крупних IT-компаній (Google, EdEra, EPAM, GlobalLogic, Luxoft, SoftServe та ін.) і регіональних IT-кластерів, представники Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації, керівники вишів та лідери студентських спілок.
На Вас чекають бізнес-знайомства, кава-брейки та обід, протягом всієї конференції діють ресепшн IT-компаній.

Дата: 13 грудня 2019.
Місце проведення: UNIT.Сity, м. Київ, вул. Дорогожицька, 3, UNIT.Verse hall.
Час: 8:30 – 20:30.

Наша спільна мета – сприяти розвитку нового формату підготовки спеціалістів, які будуть відповідати потребам IT-ринку та стануть драйвером креативної економіки України.
Один захід – безліч форматів. В рамках Synergy на вас чекають реальні кейси колаборації провідних IT-компаній та вишів, кращі практики корпоративної IT-освіти, доповіді спікерів, панельні дискусії, ресепшн стартапів і освітніх проектів та, звичайно, нетворкінг в неформальній атмосфері. Все для того, щоб налагодити нові бізнес-зв’язки та партнерства.

В доданому файлі офіційне запрошення.
Сайт для реєстрації: (детальніше)
З питань отримання квитків: Тимошенко Вікторія, Educational Projects Manager (IT Ukraine Association) – tymoshenko@itukraine.org.ua, +38 093 142 00 86.

До зустрічі! ?

Kateryna Yanushevska
Trainee on educational direction
“IT Ukraine” Association
Mob: +380 66 147 80 23
58 Yaroslavska Street, Kyiv (maps)

Follow us on Facebook

(Всього переглядів - 73)