Нарада керівників закладів освіти

Відповідно до плану роботи відділу освіти Яворівської міської ради, сьогодні, 4 квітня 2024 року, у Яворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка відбулася нарада керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, яку провів начальник відділу освіти Володимир Байда.​​На порядок денний було винесено ряд важливих питань:
1. Про створення та забезпечення у закладах освіти безпечного освітнього середовища та дотримання нормативів з охорони праці.
Орест Фірчук, інженер з охорони праці та техніки безпеки відділу освіти
2. Про підсумки моніторингу сайтів закладів освіти, прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти.
Оксана Мельнічук, фахівець відділу освітньої політики, правового та кадрового забезпечення відділу освіти
3. Про організоване завершення 2023/2024 н.р., особливості проведення ДПА, ЗЗМЯПО, НМТ у закладах загальної середньої освіти.
Володимир Кунанець, фахівець відділу освітньої політики, правового та кадрового забезпечення відділу освіти
4. Різне.
Директор КУ ЯМР «ЦПРПП» Ольга Фірчук та фахівець освітньої політики, правового та кадрового забезпечення відділу освіти Марія Пономарьова виступили із оголошеннями та повідомленнями.
У кінці наради начальник відділу освіти Володимир Байда вручив керівникам ЗЗСО дипломи для учнів, подяки – для педагогів за підсумками І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсів.
(Всього переглядів - 17)