Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади  керівника Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.Корчака

УКРАЇНА

ЯВОРІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

  НАКАЗ

  м.Яворів

16.09.2019                                                                            №02-02/223

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення вакантної посади  керівника

Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.Корчака

 

Відповідно до Закону України «Про освіту», ст. ст. 24, 26 Закону України «Про загальну середню освіту», керуючись наказом Міністерством освіти і науки України від 28.03.2018 року №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», рішенням сесії Яворівської районної ради Львіської області від 07.07.2018 № 407 «Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Яворівського району», з метою публічного і прозорого призначення на посаду керівників закладів освіти

НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Мар’яна Корчака Яворівської районної ради Львівської області, що знаходиться за адресою: 81050, вул.Шевченка,1, смт Шкло, Яворівський район, Львівська область.
  2. Затвердити умови оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу освіти (додаток 1).
  3. Затвердити склад комісії з конкурсного відбору кандидатур на заміщення вакантної посади керівника Шклівської ЗОШ І-ІІ ступенів ім.Мар’яна Кррчака (додаток 2).
  4. Затвердити Перелік питань для перевірки знань законодавства та нормативно-правових актів у сфері освіти (додаток 3).
  5. 6. Начальнику відділу кадрів Г.Пузяк оголосити умови конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.Мар’яна Корчака на веб-сайті відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації та веб-сайті Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Мар’яна Корчака.
  6. 7. Контроль за винанням наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник                                                                        В.Байда

 

Додаток

 

 

 

 

 

(Всього переглядів - 215)