У Глиницях мініфутбольним турніром вшанували героїв-односельчан

16 червня на стадіоні Глиницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся мініфутбольний турнір пам’яті воїнів-героїв Мирона Ваня та Олександра Ланга,які загинули в 2022 році у боротьбі з московськими окупантами. На урочистому відкритті змагань учні місцевого освітнього закладу під керівництвом педагогів виступили з літературно-музичною композицією про життєвий шлях героїв, присвятивши їм вірші та пісні. Староста Краковецького старостинського округу Ольга Мамчур висловила подяку родичам загиблих героїв і привітала учасників іменного турніру,в якому взяли участь п’ять спортивних команд,а саме: збірні колективи школярів Глиницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Краковецького ЗЗСО І-ІІІ ст.ім.Р Шухевича, учасників бойових дій, ветеранів футболу Краковеччини і команда місцевих спортсменів.
У захоплюючій та емоційній боротьбі за коловою системою при великій кількості вболівальників проходили футбольні матчі. Набравши найбільшу кількість очок,переможцем змагань стала місцева команда глиничан,яка була нагороджена спортивним кубком,а пам’ятні медалі отримали всі учасники турніру та арбітри – Ярослав Вандзьо і Василь Сас.
Ці нагороди для іменного футбольного турніру пам’яті героїв були придбані за кошти Яворівської міської ради,яка активно підтримує у нашій територіальній громаді спортивно-масові патріотичні заходи,що не тільки гартують здоров’я,а й дух всіх учасників змагань. Ініціаторами вшанування пам’яті Мирона Ваня і Олександра Ланга футбольним турніром стали директор Львівської філії Європейського університету Володимир Коцун та директори місцевих освітніх закладів Володимир Ковальчук і Мирослав Кропивницький.
Герої не вмирають. Вони у наших серцях назавжди.Вічна пам’ять усім,хто загинув, захищаючи нашу Батьківщину.
Слава Україні! Героям Слава!
(Всього переглядів - 8)