Бронзовий успіх футболістів Яворівщини в обласній «гімназіаді»

11 квітня на стадіоні с.Коти відбувся чемпіонат Львівської області з футболу серед школярів 8-10 класів, в якому взяли участь збірні команди шести районів Львівщини.
Збірна команда Яворівського району ( тренери Тарас Пирч і Віктор Паляниця) , основу якої складали юні футболісти Шклівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені.М.Корчака, після нульових нічиїх зі спортсменами Львівського і Самбірського районів в матчі за третє призове місце теж в основний час зіграла внічию 2:2 зі стриянами. В післяматчевих пенальті відзначився десятикласник Яворівського ліцею ім.О.Маковея Богдан Вольбин ,який не пропустив жодного голу у свої ворота, що допомогло вибороти нашій збірні третє призове місце і бронзові медалі.
Чемпіонство здобули самбірчани, друге місце зайняла збірна Червоноград ського району.
На урочистому закритті турніру начальник комітету з фізичного виховання та спорту Львівської області Наталя Слимак, заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Андрій Тиндик та начальник відділу культури, молоді і спорту Яворівської міської ради Богдан Раделицький нагородили команди-призери кубками і дипломами, а юних футболістів -медалями.

 

(Всього переглядів - 4)