Бронзовий успіх збірної учнівської команди Яворівщини в обласних змаганнях

28 жовтня у м.Пустомити відбулися фінальні змагання ІІІ Молодіжних спортивних ігор серед збірних команд територіальних громад Львівщини (юнаків і дівчат 2007 р.н. і молодших), в яких взяли участь вісім переможців зональних змагань, серед них і збірна Яворівської територіальної громади, яка успішно виступила у попередньому турнірі.

У цих престижних і наймасовіших обласних змаганнях наші юні спортсмени зайняли перші командні місця з перетягування канату, шашок і мініфутболу. Команди з настільного тенісу, волейболу, шахів, армспорту та гирьового спорту,хоча і не  посіли призових місць,але принесли необхідні очки,що дозволило у загальнокомандному заліку зайняти вперше високе призове третє місце у чемпіонаті Львівщини, поступившись тільки спортсменам Миколаївщини та Пустомитів. На урочистому закритті Молодіжних ігор наші юні чемпіони з шашок, перетягування канату, футболу були нагороджені золотими медалями і командними  кубками. За загальнокомандне призове місце наші юні змагарі також привезли до Яворва красень – кубок.

Дякуємо відділу освіти  Яворівської міської ради (начальник Володимир Байда) за сприяння у перевезенні збірної команди школярів для участі у престижних обласних змаганнях. Велику підготовчу та організаційну роботу з юними спортсменами провели вчителі фізичної культури і тренери Петро Романик, Тарас Герелей, Андрій Юрійчук, Роман Брошко, заступник голови ГО “Шашки Яворівщини” Ігор Кунанець, заступник начальника управління молоді,культури і спорту Яворівської міської ради Володимир Була і депутат Яворівської міської ради Мирослав Кропивницький.

(Всього переглядів - 43)