Успішний виступ збірної учнівської команди Яворівщини в обласних змаганнях

22 жовтня у м.Пустомити відбулися відбіркові зональні змагання ІІІ Молодіжних спортивних ігор серед збірних команд територіальних громад Львівщини (юнаків і дівчат 2007 р.н. і молодших), в яких взяла участь і збірна команда Яворівської територіальної громади.

Наші юні спортсмени зайняли перші командні місця з шашок і гирьового спорту, друге місце з перетягування канату і третє – з настільного тенісу. З волейболу, мініфутболу, шахів та армспорту посіли 4-8 місця, що дозволило їм у змаганнях серед чотирнадцяти збірних команд територіальних громад зайняти почесне третє місце і вибороти путівку до фінальної частини змагань, які відбудуться 28 жовтня також у місті Пустомити.

Дякуємо відділу освіти  Яворівської міської ради за сприяння у перевезенні збірної команди школярів для участі у престижних обласних змаганнях. Велику підготовчу та організаційну роботу з юними спортсменами, під керівництвом депутата Яворівської ради Мирослава Кропивницького, провели вчителі фізичної культури і тренери Петро Романик, Тарас Герелей, Андрій Юрійчук, Роман Брошко, заступник голови ГО “Шашки Яворівщини” Ігор Кунанець і заступник начальника управління молоді, культури і спорту Яворівської міської ради Володимир Була під керівництвом Мирослава Кропивницького

Бажаємо під їхнім керівництвом юним спортсменам успішно виступити і у фінальному турнірі та здобути якомога більше призових місць, де змагатимуться школярі вісьмох найсильніших за підсумками зональних змагань збірних територіальних громад Львівщини.

(Всього переглядів - 7)