Урок англійської мови у 5 класі НУШ

24.11.2022 у Вороблячинському ЗЗСО І – ІІ ст. ім. Героя України Віталія Коцюби цікаво та насичено пройшов урок англійської мови у 5 класі НУШ (вч. Казмірук О.В.)

На ранковій зустрічі учні розповіли про свій настрій за допомогою хмариночок і обмінялись листочками побажань на урок. Активно учні розподіляли назви продуктів харчування на фрукти, овочі, напої, страви. Цеглинки LEGO були вдало використані для відпрацювання вимови звуків. П’ятикласники з радістю брали участь в інтерв’ю, у якому розповідали про свій улюблений фрукт чи овоч, чому він подобається і які страви готують з нього. Для відпрацювання граматичного матеріалу (злічувані та незлічувані іменники)була вдало підібрана вправа з арт-терапії. Hungry pinguins були використані для відпрацювання вживання much/many. Учні різними видами оцінювання відслідковували свої знання на шкалі Знань.

Завдяки вдало підібраним формам і методам роботи вчитель    Казмірук О.В. зуміла активізувати пізнавальну діяльність учнів, повторити лексичний і граматичний матеріал з теми «Їжа» та звернути увагу на харчування, тому що ми живемо не для того, щоб їсти, а їмо для того, щоб жити!

(Всього переглядів - 137)