Навчально-пізнавальне заняття з військово-патріотичного виховання у Завадівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

02 листопада 2022 року у Завадівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів для учасників освітнього процесу було проведено навчально-пізнавальне заняття з військово-патріотичного виховання інструкторсько – викладацьким складом 138 навчального батальйону матеріально – технічного забезпечення.
Метою проведеного заходу було ознайомити учнів як діяти у різних ситуаціях в небезпечний час, що робити в надзвичайних ситуаціях, вчитись вправно виконувати завдання інструкторів під час навчально – тренувального заняття.
Вихованці мали змогу пройти вісім локацій: дізнатись про особливості медичної підготовки, основні поняття топографії, будову АК-74, розглянути екіпірування солдата, будову ПКМ, спробувати як працює зв’язок під час воєнних дій, запам’ятати правильні дії кожного у ситуаціях пов’язаних із мінами та вибухонебезпечними предметами, повторити засоби захисту масового ураження.
Після цікавого заняття вправні хлопці – поварі приготували для дітей та гостей смачний куліш. Кожен відчув себе частинкою великої команди, завдання якої бути справжнім патріотом та захисником своєї країни. Завдяки професійному підходу, відповідальності, злагодженій роботі військової команди наші учні дізнались багато корисного, важливого та актуального на сьогоднішній день.
Захід пройшов цікаво, повчально та згуртовано, адже інструкції, поради, настанови та застереження викладено на високому рівні.
Щиро дякуємо СЕРГІЮ В’ЯЧЕСЛАВОВИЧУ ВОВКУ, ІВАНУ ВАСИЛЬОВИЧУ ШИПЦІ та ІНСТРУКТОРСЬКО – ВИКЛАДАЦЬКОМУ СКЛАДУ за професіоналізм у своїй справі, за стійкість, витримку та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.
Дякуємо за участь у заході ВОЛОДИМИРУ ПЕТРОВИЧУ БАЙДІ та БОГДАНУ МИРОНОВИЧУ СТАНЬКУ.
Дякуємо за підтримку та допомогу, за довіру, за внесок у долю України та виховання молодого покоління. Сподіваємось на подальшу співпрацю.
З повагою та вдячністю колектив Завадівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

(Всього переглядів - 8)