Важливо!!! Третя анімація для дітей, про правила поводження на замінованих територіях

Добрий день! 
 
Звертаємось до вас із проханням допомогти поширити інформацію для українських діток – відео ролики, покликані розповісти про правила поводження на замінованих територіях. 
 
 
 
На сьогодні Україна стала однією з найбільш «забруднених» боєприпасами країн світу. Саме тому, ми, ІТ компанія Filancy, створили вже третій навчальний відеоролик, у якому один із найвідоміших українських песиків – Патрон – розповість діткам, як уберегтися від мін і снарядів, що не детонували. 
 
Автором тексту анімації виступила Інна Большакова – дитячий психолог, автор підручників та навчальних програм для дітей та дорослих, методиста Новопечерської школи, експерта з освіти та виховання в громадській спілці Освіторія“. І за участі найвідомішого чотирилапого рятувальника України – пса Патрона <dsnspatron@gmail.com> 
 
 
 
Посилання на YouTube <https://www.youtube.com/watch?v=cR0rXKcfDt4> 
 
Посилання на Facebook <https://fb.watch/f7aTZRZQWD/> 
 
 
 
Також ви можете ознайомитись із першим мультфільмом <https://youtu.be/wNVwcJ9rrjA> з нашої серії, про те як поводитись під час сигналів повітряної тривоги. 
 
А також другий мультфільм <https://www.youtube.com/watch?v=PjzkxaDywuI&t=1s>, як боротись зі страхом дітям-біженцям в незнайомому середовищі. 
 
У проекті взагалі відсутній якийсь фінансовий підтекст і призначений лише для того, щоб допомогти дітям. 
 
 Звертаємось до вас з проханням максимально поширити це відео, щоб якомога більше дітей переглянуло його та отримало необхідну їм підтримку. 
 
Будь ласка, підписуйтесь на наш канал <https://www.youtube.com/channel/UC4JzSPevhgH0Unp2QOo0gTA> і допомагайте розповсюдженню лайками. 
 
Разом подбаємо про дітей України! 
 
 
З любов’ю до всіх дітей України, 
 
Команда Filancy Marketing  
 
phone:+380 97 059 45 43 
 
phone:+972 505 111 777 
 
e-mail:info@filancy.com 
 
website:www.filancy.com 

 

(Всього переглядів - 5)