Друга анімація для дітей про те, як подолати страх перед новим оточенням та менше сумувати за домівкою

Добрий день! Звертаємось до вас із проханням допомогти поширити інформацію дляукраїнських діток – відео ролики, покликані допомогти тимчасово переміщенимдітям адаптуватися до нової обстановки та оточення.   Триває четвертий місяць жахливої війни в Україні. Через це наші українськідіточки опинилися у незнайомих місцях. Вони розгублені, їм страшно, аджевони далеко від рідного дому, своїх друзів та улюблених іграшок. Саме для них ми, українсько-ізраїльська IT компанія Filancy, створили вжедругий навчальний відеоролик. Вірний помічник Наплічник навчить дітей, якподолати страх перед новим оточенням; що робити, якщо сумуєш за домівкою; іяк швидко адаптуватися до реалій їхнього нового життя. Автором тексту анімації виступила Інна Большакова – дитячий психолог, авторпідручників та навчальних програм для дітей та дорослих, методистаНовопечерської школи, експерта з освіти та виховання в громадській спілці”Освіторія”.

Посилання на YouTube https://youtu.be/PjzkxaDywuI

Посилання на Facebook https://www.facebook.com/watch/?v=726783918561608&ref=sharing

Також ви можете ознайомитись із першим мультфільмом<https://youtu.be/wNVwcJ9rrjA> з нашої серії.

У проекті взагалі відсутній якийсь фінансовий підтекст і призначений лишедля того, щоб допомогти дітям.

Звертаємось до вас з проханням максимально поширити це відео, щоб якомогабільше дітей переглянуло його та отримало необхідну їм підтримку.

Будь ласка, підписуйтесь на наш канал<https://www.youtube.com/channel/UC4JzSPevhgH0Unp2QOo0gTA> і допомагайтерозповсюдженню лайками.

Разом подбаємо про дітей України!  З любов’ю до всіх дітей України,  Команда Filancy Marketing  phone:+380 97 059 45 43 phone:+972 505 111 777 e-mail:info@filancy.com website:www.filancy.com

 

 

(Всього переглядів - 2)