Практично-тренувальне заняття з евакуації учнів у Вороблячинському ЗЗСО І-ІІ ст. ім. Героя України Віталія Коцюби

На виконання доручення Яворівського міського голови від 22.02.2022р. враховуючи рішення районної комісії ТЕБ і НС від 16.02.2022р (протокол №1) з метою відпрацювання практичних дій 23.02.2022р. у Вороблячинському ЗЗСО І-ІІ ст. ім. Героя України Віталія Коцюби проведено практично-тренувальне заняття з евакуації учнів під час надзвичайних ситуацій. Працівники школи  та учні почувши сигнал  «Тривога» без зайвих зволікань залишили заклад освіти, прибули до призначеного місця евакуації згідно схеми евакуації. Під час заходу велика увага приділялась правилам евакуації..

Керівник ЗЗСО Клебан В.В. провів коротку лекцію учасникам освітнього процесу № Алгоритм дій для працівників і здобувачів освіти при НС», а також зазначив про небезпеку, яка може трапитись при пожежі, замінуванні, нестабільної воєнно – політичної ситуації в державі.

Такі заняття важливі, адже набуті навики під час тренування формують конкретний хід дій без паніки при виникненні НС та допоможуть врятувати життя в екстримальних ситуаціях.

(Всього переглядів - 42)