Обласний конкурс «Лабораторія на підвіконні»

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

 

Н А К А З

 

23.11.2021 р. Львів № 02-01/01/458

 

Про проведення обласного конкурсу

«Лабораторія на підвіконні»

 

З метою популяризації знань з біології та суміжних галузей науки, підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді, залучення їх до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень КЗ ЛОР «Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді».

 

Н А К А З У Ю:

  1. Директору КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Бородчук Н.А. провести з 24 листопада до 05 грудня 2021 року обласний конкурс «Лабораторія на підвіконні».
  2. Затвердити Умови проведення конкурсу (додається).
  3. Затвердити склад оргкомітету та журі (додаток 1, додаток 2).
  4. Керівникам районних відділів освіти, органів управління освітою територіальних громад області інформувати керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти про проведення обласного конкурсу «Лабораторія на підвіконні».
  5. Переможців обласного конкурсу нагородити дипломами департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та призами.
  6. Витрати на проведення обласного конкурсу віднести на рахунок коштів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».
  7. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації І. П. Сислюк.

 

 

Підстава: план масових заходів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» на 2021рік.

 

Директор                                                                    Олег ПАСКА

Умови проведення конкурсу Лаборторія на підвіконні частина 1

Умови проведення конкурсу Лаборторія на підвіконні частина 2

(Всього переглядів - 2)