Обласний кінофестиваль учнівських медіажиттєписів «Я до тебе з небес посміхнуся – ти лишень свої очі здійми до зірок»

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

Н А К А З

 

24.11.2021 р. Львів               № 02-01/01/461

 Про проведення обласного кінофестивалю учнівських медіажиттєписів «Я до тебе з небес посміхнуся – ти лишень свої очі здійми до зірок»

          На  виконання  Указу Президента України № 286/2019 від 18.05. 2019 року «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей», наказу Міністерства освіти і науки № 1038 від 29.07. 2019 року «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 №641», наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 №641«Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах», програми розвитку освіти Львівської області на 2021-2025 роки та з метою вшанування учнями пам’яті героїв Небесної Сотні та воїнів АТО/ООС, загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, набуття вихованцями патріотичного досвіду та виявлення творчих здібностей учнівської молоді

НАКАЗУЮ:

  1. Провести 06 грудня 2021 року обласний кінофестиваль учнівських медіажиттєписів, присвячених героям Небесної Сотні та воїнам АТО/ООС «Я до тебе з небес посміхнуся – ти лишень свої очі здійми до зірок» (надалі – Кінофестиваль) на базі КЗ ЛОР «Будинок воїна» (м. Львів, вул. В. Короленка, 1а).
  2. Організаторкою та відповідальною за проведення Кінофестивалю призначити методистку кабінету координаційно-методичної діяльності КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Суховерську І. І.
  3. Затвердити Положення Кінофестивалю (додаток 1).
  4. Затвердити склад організаційного комітету Кінофестивалю (додаток 2).
  5. Призначити матеріально-відповідальною особою за облік, прийом та списання матеріальних цінностей для проведення Кінофестивалю головного спеціаліста відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи Ільків Л.В.
  6. Затвердити кошторис витрат Кінофестивалю (додаток 3).
  7. Ільків Л.В., головному спеціалістові відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи, подати в ЦБ №1 при департаменті освіти і науки облдержадміністрації усі необхідні документи, передбачені у кошторисі для проведення оплати.
  8. Керівникам місцевих органів управління освітою:

8.1. Інформувати заклади освіти територіальної громади про проведення Кінофестивалю.

8.2. Здійснити організаційні заходи щодо реєстрації учнівських команд для участі у Кінофестивалі до 1 грудня 2021 року за покликанням:  https://docs.google.com/forms/d/1GKnCUcbYf4XXpDrg4a8N0B548z7OZzliFAZSqXdPsJE/edit.

8.3. Забезпечити належне оформлення інформаційної картки учасника Кінофестивалю (додаток 4).

  1. Централізованій бухгалтерії №1 (Сіромській Н.М.) провести видатки на проведення Кінофестивалю відповідно до кошторису.
  2. Контроль  за  виконанням  наказу  покласти  на заступника директора – начальника   управління дошкільної, загальної середньої освіти, позашкільної роботи, кадрового, організаційного та інформаційного забезпечення Котовську О.П.

 Директор департаменту                                          Олег ПАСКА

Додаток  2

до наказу департаменту освіти і науки

Львівської облдержадміністрації

       від 24.11. 2021 р. № № 02-01/01/461

 

Склад оргкомітету

обласного кінофестивалю учнівських медіажиттєписів

«Я до тебе з небес посміхнуся – ти лишень свої очі здійми до зірок»

Паска Олег Володимирович директор  департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, голова оргкомітету
Котовська Ольга Петрівна заступник директора – начальник управління дошкільної, загальної середньої освіти, позашкільної роботи, кадрового, організаційного та інформаційного забезпечення
Сислюк Ірина Петрівна начальник відділу дошкільної, загальної  середньої освіти та позашкільної роботи
Ільків Лідія Володимирівна головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної  середньої освіти та позашкільної роботи
Суховерська Ірина Іванівна методистка   кабінету координаційно-методичної діяльності Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти»

 

Директор   департаменту                                            Олег ПАСКА

Положення Фотофестиваль

 

(Всього переглядів - 1)