Щедрий вівторок – Всеукраїнський день добрих справ

Від імені Благодійного фонду «Запорука» висловлюю свою повагу та звертаюсь з проханням долучитись до проведення міжнародної благодійної ініціативи #ЩедрийВівторокДіти, яка спрямована на популяризацію благодійності серед дітей та підлітків.

За три роки проведення Всеукраїнської благодійної ініціативи Щедрий Вівторок до акції долучилося понад 400 освітніх закладів з усіх куточків України, було зібрано мільйони гривень на допомогу онкохворим дітям, людям похилого віку, безпритульним тваринам та іншим потребуючим.

Вже за традицією і цього року просимо долучитись до проведення #УрокуДоброти в рамках Щедрого Вівторка, який відбудеться 30 листопада 2021 року. Зібрані кошти на Львівщині будуть спрямовані на закупівлю багатофункціонального електричного крісла для забору крові та інших видів медичних процедур в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Для заохочення та розвитку благодійності Zagoriy Foundation та Благодійний фонд «Запорука» проводить розіграш цінних та корисних  призів для навчальних закладів, які візьмуть участь у благодійній ініціативі #ЩедрийВівторокДіти. Для прикладу, минулого року НВК “Кіровоградський Колегіум” виграв інтерактивну дошку, Сумська загальноосвітня школа № 12 ім. Б.Берестовського – проектор, а Юр’ївська загальноосвітня школа ім. Д.П. Запорожченка отримала нові принтери.

Долучившись до благодійної ініціативи навчальні заклади можуть підготувати різноманітні волонтерські ініціативи: благодійні лотереї, конкурси, аукціони та інші активності в очному чи дистанційному форматі, спрямовані на розвиток відповідальної благодійності та залучення дітей і молоді до рушійних змін у громадянському суспільстві. У рамках проекту пропонуємо долучитися до наповнення «Скриньки хоробрості» –це контейнер іграшок, з якого після кожної болісної маніпуляцій в онковідділені дитина може обрати собі іграшку як нагороду за сміливість.

Реєстрація для участі в ініціативі за посиланням:
https://forms.gle/QqamFxTiWknDFa8K8

Детальніше про акцію та розіграш цінних та корисних призів для навчальних закладів, які візьмуть участь у благодійній ініціативі #ЩедрийВівторокДіти на
https://givingtuesday.org.ua/ та https://zaporuka.org.ua/

Більше інформації щодо ініціативи можна отримати в Куцин Оксани, +380632364306, otk2702@ukr.net.

 

З повагою
координатор акції на Львівщині                                                        Оксана КУЦИН

(Всього переглядів - 4)