ІІ Міжнародний урок доброти та інші цікаві заходи для шкіл від БФ «Щаслива лапа»

Вас вітає Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа».

Вже четвертий рік наш Фонд організовує масштабний захід – Всеукраїнський урок доброти, який минулого року став Міжнародним (долучились педагоги та учні ще 8 країн: Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Латвії, Литви, Сербії та Хорватії).
Тож цього року ми організовуємо вже ІІ Міжнародний урок доброти і просимо Вас поширити цю інформацію серед ваших навчальних закладів.

Урок можна провести як в очному, так і в онлайн форматі.
Якщо навчальний заклад бажає отримати сертифікат учасника, потрібно виконати кілька простих кроків:
1. Заповнити 1 заявку від закладу освіти за посиланням (до 06.10.2021р. включно) – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckKrGlYexNHb2QGlFsozV7s8F_E_mS0vrEJndTFwHkgvxCCw/viewform
2. Провести «урок доброти» присвячений безпритульним котам та собакам 4-6 жовтня 2021 року (в очному або онлайн форматі).
3. Процес проведення кожного «уроку доброти» необхідно сфотографувати та надіслати до 7 жовтня 2021 року на електронну адресу bioetika@happypaw.ua (1 урок – 1 фото).
В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото).
За бажанням після проведення заняття можна зробити публікацію в Facebook про участь навчального закладу у «ІІ Міжнародному уроці доброти», додавши фото з уроку, свої враження та хештеги #урок_доброти2021 #happypaw #фокстрот
!!! Увага! Серед всіх навчальних України, які подадуть заявку на участь у ІІ Міжнародному уроці доброти, проведуть уроки доброти про гуманне ставлення до тварин (собак та котів) у ВСІХ класах школи та вчасно надішлють якісний фотозвіт, буде розіграно* цінні подарунки від Фокстрот.
* Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.
Більше інформації можна переглянути за посиланням: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/64

Крім того, найближчим часом заплановані такі заходи:
• З 4 по 22 жовтня 2021 року по всій території України буде проходити VІ Всеукраїнська благодійна акція «Happy Гав для Сірка». Мета акції – зібрати корм та крупу, іграшки з ліками та передати цю допомогу до притулку. Інформацію про акцію, готовий плакат та електронну форму про участь (заповнюється наприкінці акції) можна знайти тут: https://happypaw.ua/ua/bioethics/promotions/one/9
• Конкурс з цінними подарунками для креативних педагогів «Біоетика в дії», який триватиме з 4 жовтня по 5 листопада 2021 року. Детальна інформація про конкурс вже розміщена на нашому сайті: https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests/one/15

(Всього переглядів - 221)