Всеукраїнський проєкт «Біоетика»

Вас вітає Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа»!

Запрошуємо Вас та ваших учнів долучитись до цікавих та корисних заходів, які підготував наш Фонд в рамках освітнього проєкту «Біоетика». Мета проєкту – виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин у молодого покоління.

Різноманітність заходів та термінів їх проведення дозволять Вам обрати саме ті, які  будуть цікаві та зручні Вам та вашим учням. А готові методичні матеріали, наша підтримка, вдячність притулків та цінні подарунки допоможуть надихнутися на нові звершення.

Ознайомитись із заходами, акціями та конкурсами проєкту на весь навчальний рік можна за посиланням – https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/63

Також представляємо вам активності, які пройдуть найближчим часом:

Заходи по проєкту «Біоетика» на вересень-листопад 2021-2022 н.р.

ІІ Міжнародний урок доброти (4-6 жовтня)

(проведення з учнями «уроку доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до собак та котів) Детальніше – https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/64

VІ Всеукраїнська акція «Happy Гав для Сірка» (4-22 жовтня)

(збір допомоги для тварин в притулках)

Детальніше – https://happypaw.ua/ua/bioethics/promotions/one/9

Всеукраїнський конкурс «Біоетика в дії» (4 жовтня – 5 листопада)

(конкурс для педагогів)

Умови конкурсу незабаром з’являться на сайті – https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests

Важливо! На жаль в подальшому ми не зможемо надсилати вам інформацію про цікаві заходи нашого проєкту, якщо не отримаємо на це вашу згоду. Тому, запрошуємо підписатись на нашу розсилку про конкурси, акції та інші заходи для школярів (не частіше 2 разів на місяць).

Ви у будь-який момент зможете відписатися від розсилки. Хоча це нас і засмутить…

Фонд гарантує, що Ваша електронна адреса не буде використовуватись в інших цілях і ні за яких обставин не буде передана третім особам за виключенням випадків, що передбачені чинним законодавством.

Для підписки на розсилку надішліть у відповідь на це повідомлення лист з наступним змістом:

«Я б хотів підписатися на отримання новин по проекту «Біоетика» від БФ «Щаслива лапа» – Так

Згода на обробку персональних даних

Даю згоду на збір, обробку, зберігання та передачу третім особам персональних даних, включаючи транскордонну передачу згідно з вимогами чинного законодавства України, а також на отримання розсилки інформаційного характеру –  Так  »

Якщо у вас виникають питання, звертайтеся на номером (067) 658 80 20 (з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 16:00) або пишіть на електронну пошту bioetika@happypaw.ua

Будемо раді співпраці!

(Всього переглядів - 8)