18 листопада 2021 року буде проведено осінній етап Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Мовознавець»

Міністерство освіти і науки України
Горлівський інститут іноземних мов
Державного вищого навчального закладу
«Донбаський державний педагогічний університет»
Керівникам управлінь та відділів освіти
міських рад та райдержадміністрацій,
керівникам органів освіти
об’єднаних територіальних громад
Керівникам закладів загальної середньої освіти
Про проведення всеукраїнського
конкурсу з англійської мови «Мовознавець»
у 2021/2022 навчальному році
            Повідомляємо, що з метою пошуку та підтримки талановитих школярів, а також для популяризації вивчення англійської мови Горлівським інститутом іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» у 2021/2022 навчальному році буде проведено всеукраїнський конкурс з англійської мови «Мовознавець» для учнів 2–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Дати проведення конкурсу:
            18 листопада 2021 року – осінній етап;
            19 квітня 2022 року – весняний етап.
З умовами участі в осінньому етапі конкурсу можна ознайомитися в інформаційному листі, а також на веб-сайті www.movoznavets.com.
Наразі ведеться робота над реєстрацією конкурсу в Міністерстві освіти і науки України.
Більш детальну інформацію можна отримати у представника оргкомітету:      +38(066) 925 86 45 (також у Viber), mv.znavets@gmail.com.
Просимо довести цю інформацію до відома педагогічних працівників та сприяти проведенню конкурсу.
Директор                                                                                         Євгенія Бєліцька
Інформаційний лист
Горлівський інститут іноземних мов (м. Бахмут)
ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет»
Вельмишановні колеги та дорогі друзі!

            З метою пошуку та підтримки талановитих школярів, а також для популяризації вивчення англійської мови Горлівським інститутом іноземних мов (м. Бахмут) 18 листопада 2021 року буде проведено осінній етап Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Мовознавець».
Учасниками конкурсу можуть стати учні 2–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Для учнів 2–4 класів конкурс проводитиметься в один тур.
Для учнів 5–11 класів конкурс буде проведено у два тури (про дату і час проведення другого туру буде додатково повідомлено на вебсайті www.movoznavets.com).
Переможці конкурсу отримають 5 подорожей Європою (7–11 класи) та 5 планшетів (2–6 класи). Крім того, усі учасники отримають сувенірну продукцію, навчально-розважальний журнал «Мовознавець», а також візьмуть участь у розіграші 10 планшетів. Учителі переможців отримають сертифікати.
Сума організаційного внеску з одного учасника становить 35 гривень. Участь у конкурсі є добровільною. Право безкоштовної участі у конкурсі надається дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей (це право має бути підтверджене документально; кількість таких учасників має бути не більше 20 % від загальної кількості учасників від школи).
Мінімальна кількість учасників від одного координатора (навчальний заклад, район, місто тощо) – 10 осіб. У разі меншої кількості учасників слід звертатися до представника організаційного комітету.
Реєстрація на конкурс проходитиме з 1 вересня по 15 жовтня 2021 року.
Для реєстрації необхідно заповнити анкету «Заявка на участь» на вебсайті www.movoznavets.com та прикріпити до неї копію квитанції про сплату організаційного внеску АБО надіслати заповнену заявку, що додається до цього інформаційного листа, та копію квитанції на адресу mv.znavets@gmail.com.
Детальну інформацію можна отримати на вебсайті www.movoznavets.com (у розділі «Координаторам») або у представника оргкомітету: +38 (066) 925 86 45 (також у Viber), mv.znavets@gmail.com.
Банківські реквізити для сплати організаційного внеску:
УВАГА! У призначенні платежу слід обов’язково вказувати фразу «БЛАГОДІЙНИЙ ВНЕСОК». Інакше кошти НЕ будуть зараховані на рахунок організаційного комітету.
Найменування одержувача: ГО «Світ мов»
Код одержувача (ЄДРПОУ): 44254970
Рахунок (IBAN): UA143355480000026006053628684
МФО: 335548, ПАТ КБ «ПриватБанк»

 

(Всього переглядів - 1)