Global Teacher Prize Ukraine

Одним із наших найбільших проєктів є премія Global Teacher Prize Ukraine, яку ще називають Нобелівською премією для вчителів. Цьогоріч, усупереч епідеміологічній ситуації у світі, ми продовжуємо реалізовувати проєкт, оскільки усвідомлюємо, наскільки важлива наша справа. Адже, згідно з дослідженням компанії KANTAR Ukraine за листопад 2020-го, 41,5% людей уважають, що роботу вчителя не цінують, а лише 5,5% респондентів були би не проти, якби їхня дитина обрала професійний шлях учителя.

З огляду на такі невтішні цифри, важливо підвищувати престиж професії у суспільстві. Так за 5 сезонів ми отримали понад 10 тисяч номінацій від українців, які дякували своїм учителям, і більш ніж 9 тисяч заявок на здобуття Премії від освітян із усієї країни.

Кульмінацією національної премії Global Teacher Prize Ukraine є урочиста церемонія нагородження переможця, яка щороку відбувається у Всесвітній день вчителя. Дата проведення цьогорічного заходу – 2 жовтня 2021-го року. Будемо щиро раді бачити Вас на події!

Просимо Вас посприяти проведенню премії Global Teacher Prize Ukraine та долучитися до проєкту, а саме, допомогти розповсюдити інформацію про проєкт серед закладів загальної середньої освіти Вашої області.

Інформація про проєкт і посилання на форму реєстрації: https://globalteacherprize.org.ua/ та в додатку до листа.

                                                          24/05/21

 

Додаток. Розширена інформація про проєкт Global Teacher Prize Ukraine

Премія Global Teacher Prize Ukraine пропонує шанс заявити про свої здобутки на всю Україну, можливість стати частиною спільноти фіналістів-змінотворців із минулих років, а також – гідні призи.

Головний переможець Премії отримає звання кращого вчителя України, грошову винагороду у розмірі 250 000 гривень та участь у Global Education and Skills Forum, а ще – рік безкоштовного навчання ГС «Освіторія».

Але на цьому переможці не закінчуються. Ми щасливі, що кожного року бізнес та фонди розуміють важливість професії вчителя та стають партнерами Премії. Так формуються додаткові призи, які допомагають винагородити якомога більше вчителів. Цьогоріч додаткові номінації такі:

  1. «Вчитель-новатор» від Microsoft Ukraine: поїздка на Міжнародний освітній форум
  2. «Народний вчитель»: переможець народного голосування відправиться в складі освітнього десанту переймати досвід у закордонних колег
  3. «Вибір серцем»: грошовий приз та освітня подорож від Наталії Мосейчук
  4. Спеціальний приз для вчителя хімії від Zagoriy Foundation: 100 000 гривень вчителю-переможцю та 100 000 гривень для потреб школи-переможця
  5. Спеціальна номінація для вчителів громадянської освіти від Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID/ENGAGE) та здійснюється Pact в Україні.
  6. МХП: здійснення мрії з анкети
  7. “Вчитель фізкультури” від  ГО «Рух Олександра Педана «JuniorZ»: 30 000 грн та освітня поїздка в Олімпійське містечко в Німеччині.

Подати заявку або номінувати вчителя: https://globalteacherprize.org.ua/

Контактна особа – Анна Смолько, тел. 095 469 58 39

(Всього переглядів - 10)