03 червня запрошуємо взяти участь у заході «Філософія партнерства і співпраці в науці»

Шановні колеги!

До участі в заході «Філософія партнерства і співпраці в науці» (дискусійні панелі для вчителів та учнів) запрошуються педагоги закладів загальної середньої та позашкільної освіти, участі запрошуються учні 8-10 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти.

Мета заходу: знайомство з основними принципами педагогіки партнерства в науці; сприяння професійному зростанню педагогів й активній взаємодії усіх учасників навчально-виховного процесу в прийнятті ефективних рішень у провадженні науково-дослідницької роботи.

Дискусійні панелі відбуватимуться на платформі «Zoom». Програмою заходу передбачено: лекції, воркшопи, домашні проєктні практикуми та консультації.

Для участі в заході необхідно до 03 червня 2021 року зареєструватися за посиланням:

– педагоги https://forms.gle/BCZs3Qkdr2EN7xdw8

– учні   https://forms.gle/ugTZkPyEW9F2iFBf6

 

Про зарахування учасники будуть повідомлені на електронну адресу, зазначену в анкеті, 5 червня 2021 року.

За результатами заходу планується видача сертифікатів та видання збірки матеріалів, які включатимуть надіслані на електронну пошту lewyzka@ukr.net есе педагогів та учнів (для учасників та всіх охочих приєднатися до написання есе) на тему: «Що для мене значить партнерство в навчанні?». Прохання надсилати роботи до 14 червня 2021 року, у темі листа зазначити: «Прізвище учасника_Есе_Партнерство». Вимоги до оформлення: Microsoft Word з можливими розширеннями файлів: .rtf, .doc, .docx. Розмір сторінки А4; книжкова орієнтація; поля з усіх країв по 2 см.; шрифт Times New Roman; розмір шрифту 14; інтервал між рядками 1. Обсяг до 2-х сторінок). На початку 1 сторінки просимо вказати ПІБ, місце роботи, посаду, адресу проживання, електронну адресу, номер мобільного телефону.

Додаткова інформація – за тел.: +38 050154858 (Оксана Левицька).

(Всього переглядів - 4)