За чисте довкілля

Цьогоріч, 23 квітня 2021 року, колектив відділу освіти Яворівської міської ради на чолі із заступником начальника Богданом Станьком, начальником відділу освітньої політики, правового та кадрового забезпечення Ольгою Мельниченко і консультанти комунального закладу Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» (директорка Ольга Фірчук) долучилися до робіт щодо покращення благоустрою ІІІ – го військового містечка, що у місті Яворові.  До речі, у цій відпочинковій зоні найчастіше можна побачити військовослужбовців та членів їх сімей із славної 24- ої  окремої механізованої бригади імені короля Данила. І це зроблено з великою приємністю саме для них – наших захисників.

Кожен із команди зробив свій внесок у збереження довкілля: зібрали побутові відходи, позгрібали листя, прибрали пластик, пляшки, сміття… Працівниками відділу освіти Яворівської міської ради розчищено русло потічка поблизу стоматологічної поліклініки (вул. Львівська).                                       

важливо не лише прибирати сміття раз на рік, а постійно виховувати в собі культуру охорони довкілля.     Учасниками толоки зібрано не один мішок людської байдужості до природи (сміття) та власного майбутнього.  Незасмічене середовище – це краса довкола нас і комфортне проживання!                                                        

Марія Пономарьова, фахівець відділу освіти

 

(Всього переглядів - 13)