Всеукраїнський конкурс етноблогерів у межах  Відзнаки імені Олександра Капіноса

Добрий день!
Засвідчуємо Вам свою повагу та інформуємо про старт Всеукраїнського конкурсу етноблогерів у межах  Відзнаки імені Олександра Капіноса (далі – Конкурс).

Ідея цьогорічного Конкурсу у тому, щоб заохотити дітей створювати контент на тему української традиційної культури у соціальній мережі Instagram. Таким чином популяризувати тему вивчення і збереження культурної спадщини українського народу – живих давніх традицій, звичаїв, обрядів, народних танців та пісень, гри на традиційних народних інструментах, народних ремесел.
Основна платформа Конкурсу – соціальна мережа Instagram на сторінці https://www.instagram.com/vidznaka.kapinosa/
Подати заявку потрібно до 30 травня, а надіслати звіт до 31 травня. Результати конкурсу будуть оголошені у період з 11 по 20 червня 2021 року.
Детальні умови участі у Всеукраїнському конкурсі етноблогерів за цим посиланням https://linktr.ee/vidznaka_kapinos_oleksandr/
          Просимо Департамент освіти і науки сприяти проведенню Всеукраїнського конкурсу етноблогерів на здобуття Відзнаки імені Олександра Капіноса шляхом поширення інформації серед учнівської молоді  та навчальних закладів, підпорядкованих Департаменту.
Офіційний лист, текстові та фото матеріали додаються.  У разі потреби додаткової інформації або виникнення будь-яких питань радо відповімо.


З повагою та надією на співпрацю
Національний музей Революції Гідності
+38 044 222 50 14 (13)
FacebookІnstagramYouTube
(Всього переглядів - 10)