Тиждень «Дитячої книги» у Вороблячинському ЗЗСО І-ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби

Цікаво та пізнавально пройшов тиждень «Дитячої книги» (22.03-26.03)  у Вороблячинському ЗЗСО І-ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби.

Першокласники (вч. Кулішко Г.Я.) працювали над створенням своєї власної  книжки-гармошки, де складали вірші, описували улюбленого героя з казки, а також загадували загадки. Діти з великим задоволенням фантазували про казкових персонажів, вигадували  для них імена, малювали магічні речі, придумували фантастичні  здібності. Учні знайомилися із висловами відомих людей про книгу,  читали казки і ділились враженням про позитивні вчинки головних героїв. На завершення тижня діти отримали Диплом « SUPER-читач»

Учні другого класу (вч. Пелих Н.В.) мали можливість переглянути відео про історію виникнення Дня дитячої книги, брали участь у вікторині “Герої улюблених казок”, створювали асоціативний кущ до теми, повторювали правила поводження з книгою, обговорювали вислови відомих людей про книгу, влаштували виставку -рекламу своїх улюблених книг.

До Дня дитячої книги вчителька Полякова Ганна підібрала низку завдань для учнів 3 класу: стіннівки, кросворди в загадках, вислови про книги  а також відео « Цікаві факти про книги». Крім того, діти мали можливість ознайомитись із новими примірниками дитячої художньої літератури у шкільній бібліотеці. Найактивніші учасники свята були нагороджені  тематичними  брелочками від бібліотекаря.

Учні 4 класу (вч. Дудяк І.І.) із захопленням готувалися до Міжнародного Дня дитячої книги. Вони читали казки, малювали до них ілюстрації. Діти підготували інсценізацію п’єси-казки Нелі Шейко-Медведєвої “Лисиця, що впала з неба”.  Учні зробили висновок, що саме казка вчить, як на світі жить.

(Всього переглядів - 111)