Творчі, креативні онлайн-діалоги…

Педагоги Дрогомишлянського НВК « ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» імені Петра Василихи спільно з консультантом центру професійного розвитку педагогічних працівників Галиною Каліцінською впродовж місяця вдосконалювали навички роботи у сервісах для дистанційного навчання. Створювали віртуальні класи, моделювали завдання до уроків, вправлялися у створенні  онлайн-опитувальників, онлайн-тестів  на Coogle диску,  тобто практично здійснювали пошук ефективних форм та інструментів передачі знань від учителя до учня.

Творчі , креативні онлайн-діалоги…

Вдосконалено вміння працювати у середовищах Meet, Сlasse room. На сьогоднішній день навики роботи у даних сервісах є актуальними для кожного педагога, оскільки у школі створено єдине віртуальне навчальне середовище G Suite for Education. Вчитель повинен  вчасно реагувати на запити часу, тому що ми сьогодні працюємо з дітьми нового покоління.

Педагоги Дрогомишлянського НВК « ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» імені Петра Василихи ще на один крок наблизилися до досконалого володіння технологіями дистанційного навчання.

Щиро дякуємо Галині Мирославівні Каліцінській за професійний підхід щодо організації віртуальних зустрічей, корисних та практичних порад.

                                                   Наталія Тарабань, заступник директора з НВР

 

 

(Всього переглядів - 40)