Листопад у Вороблячинській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби

Листопад у Вороблячинській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби пройшов цікаво, весело, креативно. Адже протягом осінніх днів вчителі гуманітарного циклу ШМК проводили різноманітні заходи.

У 8 класі була проведена гра з англійської мови «Do you know Englih». (Вч. Гіщак Н.М.)

Семикласники взяли участь в історичному аукціоні «Союзи східно-слов’янських племен». (Вч. Обаряник М.Д.)

Шестикласники здійснили літературну  мандрівку “У пошуках Герди”. Разом із вчителем зарубіжної літератури Круглій М.М. допомагали Герді, яка заблукала у літературних творах. Для цього учні виконували різноманітні завдання: складали міф, імпровізували розмову із Скруджем, грали гру в радість, давали підказки Діку Сенду. На завершення спробували заробити мільйон для викупу Герди. З цим успішно справився Дудок Павло. Герда щасливо повернулася до Кая.

З метою спирияння вихованню всебічно розвиненої  особистості, розхширення гуманітарного кругозору учнів, виховання зацікавленості предметами у 5 класі було проведено акцію «розгадай кросворд – пізнай себе, свою мову та літературу». (Вч. Брода Н.В.)

Учні 2 класу  на ранковій зустрічі  розкрили поняття «милосердя, співчуття »; наводили приклади милосердя у вчинках; формували уявлення про унікальність та особистість кожної людини;   проявили бажання бути милосердною людиною. (Вч. Пелих Н.В.)

(Всього переглядів - 41)