З 1 квітня 2020 року відновив роботу оновлений сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області е-Садок

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Відділ освіти Яворівської райдержадміністрації інформує, що відповідно до наказу департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 30.03.2020             №07-01/80 з 1 квітня 2020 року відновив роботу оновлений сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області е-Садок за адресою: http:// sadok.loda.gov.ua//.

Реєстрація дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області здійснюється відповідно до Положення про електронний  сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області (нова редакція), затвердженого наказом департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 30.03.2020 №07-01/80, з яким ви можете ознайомитись за адресою:

http://  sadok.loda.gov.ua//.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ!

Відповідно до п. 2.3. Положення батьки мають можливість зареєструвати заявку однієї дитини у 3 заклади дошкільної освіти. Перш, ніж розпочати реєстрацію, радимо на сайті sadok.loda.gov.ua увійти в розділ «Про проєкт» та детально ознайомитись з новим Положенням про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області.

Відповідно до п.3.3 Положення першочергово зараховуються діти пільгових категорій, які визначені п. 3.4. даного Положення. В електронній черзі існує фіксована квота для пільгової категорії: перші 30 % від фактичної наповнюваності відповідної вікової групи розраховані для даної категорії дітей.

Згідно з п. 4.5 Положення при укомплектуванні груп раннього віку (2-3 роки та молодшого віку 3-4 роки) зараховуються заявки дітей, яким станом на 1 вересня виповнилося повних 2 або 3 роки.

П. 2.6. заявник самостійно стежить за черговістю та статусом своєї заявки в електронній черзі через особистий кабінет в межах Сервісу або через публічні сторінки Сервісу.

 

УВАГА ЗМІНИ!

При перегляді черги у закладах дошкільної освіти батьки не зможуть бачити відкриті списки дітей у відповідних групах. Відповідно до п. 3.8. персональні дані у заявках інших Заявників приховуються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Заявки дітей, які були зареєстровані у групи раннього віку на 2021-2022 н.р. та 2022-2023 н.р. (тобто, діти народжені у 2019, 2020 роках), вилучені з бази.

Відповідно до п 4.1.  Положення з 1 жовтня до 1 червня поточного року модератор закладу, відповідальний за електронну реєстрацію, створює відповідні черги для зарахування дітей з 1 вересня наступного року.

Реєстрація дітей у новостворені групи раннього віку (діти, які народжені у 2019 році) та у молодші групи (діти, які народжені у 2017 році) розпочнеться з 01 жовтня 2020 року.

Усі батьки матимуть можливість подати заявки дітей в обрані три заклади дошкільної освіти району.

При поданні заявок вилучений пріоритет щодо обрання закладу. Відповідно до п. 3.1 електронна черга формується у хронологічному порядку надходження заявок із врахуванням пріоритетності дітей із пільговим статусом. Відповідна порядковість у електронній черзі є обов’язковою умовою зарахування дитини до ЗДО.

Згідно з п. 4.7.6 Положення при реєстрації дітей до ЗДО заявники повинні у електронній черзі обов’язково завантажити сканкопію свідоцтва про народження дитини та документ, який підтверджує право на пільгове зарахування до ЗДО (посвідчення чи довідку для підтвердження пільгового статусу).

 

(Всього переглядів - 180)