Обласний фестиваль-конкурс «І Слово, і Пісня, Матусю, Тобі!»

СОЮЗ УКРАЇНОК

Львівський відділ

Україна, Львів, 790005, вул. Івана Франка, 15, тел./факс: (0322) 764835

E-mail: olgapast@ukr.net

Ukrainian Women’s Association L’viv branch

Ivana Franka Str., 15, Lviv 79005, Ukraine, phone/fax: (0322) 764835

 

Гайдуку Ігорю Григоровичу

Директору департаменту освіти і науки

Львівської ОДА

_______________№________________

На № __________________________

 

 

Шановний Ігорю Григоровичу,

 

У 2020 році Львівський обласний відділ Союзу Українок, за фінансової підтримки Львівської обласної ради та ОДА, а також інформаційного сприяння Департаменту освіти та науки, дев’ятнадцятий раз проводить обласний фестиваль-конкурс «І Слово, і Пісня, Матусю, Тобі!». Метою конкурсу є пошук юних талантів на всій території – у кожному селі та місті Львівщини.

Переможці конкурсу із року в рік не повторюються. За весь час проведення фестивалю-конкурсу фіналістами було обрано близько 3000 учнів. Міський та районні відбори відбуваються в період з лютого до травня місяця. Починаються відбори зі шкіл, продовжуючись на міському та районному рівнях, а переможці запрошуються на обласний етап до Львова, у травні, напередодні свята Матері (остаточну дату буде повідомлено згодом).

У майбутньому, талановиті учасники фестивалю-конкурсу стають поетами, музикантами, співаками, а також вчителями, працівниками культури, юристами, лікарями, державними діячами, депутатами тощо. Такого проєкту, в якому державні структури співпрацюють з громадською організацією, діяльність якої налічує близько 100 років, не проводить жодна область України.

Журі конкурсу, всі викладачі та союзянки, задіяні на різних етапах конкурсу, працюють на громадських засадах. Результати обласного фестивалю-конкурсу висвітлюються у щорічних друкованих збірниках з творами фіналістів, а сам концерт за участі переможців (обласний етап) фіксується на відео та записується на DVD диск, що є своєрідним звітом про проведені заходи.

Ми щиро вдячні депутатам, вчителям, методистам, працівникам управлінь освіти і культури, журі конкурсу, задіяних на всіх етапах та кожного, хто впродовж років підтримує наш проєкт.

Просимо вашого сприяння у забезпеченні отримання освітніми установами області умов конкурсу, що додаються, з метою подальшого доведення їх до учнів усіх, без винятку, сільських та міських шкіл області.

 

 

Голова Львівського обласного відділу

Союзу Українок                                                                                                       Ольга Пастушенко

 

Голова культурно-просвітницької комісії,

координатор фестивалю-конкурсу                                                           Віра Боженко

 

Умови конкурсу 2020

 

 

 

(Всього переглядів - 276)