Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою підвищення безпеки учнів на дорогах, адаптації підлітків до транспортного середовища та вивчення правил дорожнього руху як складової частини виховання загальної культури підлітків, у Прилбицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького з 11.11.2019 по 15.11.2019 року було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

13 листопада під керівництвом вчителя основ здоров’я Волошин Г.Р. було проведено квест між учнями 7 – х класів на тему: “Увага: дорога. Вивчи, пам’ятай та дотримуйся”. Учні були поділені на дві групи: “Пішоходи” та “Водії”. Під час гри було кілька станцій: “Дорожні знаки”, “Дорожній кросворд”, “Загадкова” та “Юний інспектор”, де учні виконували різного виду завдання. Також була проведена вікторина (“Чи ти знаєш правила дорожнього руху”) на швидкість відповідати на питання.

Класні керівники 1 – 11 класів зі своїми вихованцями 15 листопада провели єдиний урок “Безпечна країна”. Різноманітні форми проведення заняття дозволили дітям проявити свою активність, творчість. Це послужило основою для подальшої мотивації підлітків досконалого та детального вивчення правил безпечної поведінки на дорозі.

(Всього переглядів - 93)