Зустріч  представників Львівського державного університету внутрішніх справ з учнями Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

16 жовтня 2019 року у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась зустріч  представників Львівського державного університету внутрішніх справ з учнями нашої школи з метою профорієнтації та профілактики правопорушень.

Начальник відділу профорієнтаційної та комунікативної роботи ЛДУВС Роман Миколайович Янович разом зі своїм колегою  Ігорем  Олексійовичем  Єсипом  провели профілактичну бесіду з метою попередження правопорушень серед учнівської молоді та запропонували старшокласникам переглянути соціальний ролик « СТОП Bullying».

Завідувач кафедри іноземних мов та культури фахового  мовлення  Ірина Юріївна Сковронська та викладач німецької та англійської мов Мирослава Михайлівна Рій , розповіли про особливості та важливість вивчення іноземних мов.

Також  викладачі університету розповіли учням про особливості вступу та навчання у їхньому виші, подарували школярям буклети, календарі, закладки з інформацією про даний заклад.

Дякуємо представникам ЛДУВС за змістовну інформацію та цікаву зустріч з нашими вихованцями. Будемо чекати нових зустрічей та із задоволенням співпрацюватимемо.

(Всього переглядів - 85)