Розвиток профорієнтаційних знань старшокласників

9 жовтня 2019 року учні 9 та 10 класів Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом практичного психолога Марії Коляси та педагога – організатора Марії Стецик відвідали Яворівський відділ поліції ГУНП та 23 ДПРЧ ГУ ДСНС м. Яворва з метою професійного підходу до вибору професії, адже вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, суспільством, та найголовніше – перед собою.

Інспектор ювенальної провенції Наталія Бринько зі своїми колегами ознайомила дітей з принципами роботи працівників поліції, провела бесіду про права та обов’язки дітей, показала спецобладнання, яке школярі мали можливість приміряти на собі.

Криміналіст відділу поліції  Володимир Климишин захопив старшокласників своєю розповіддю про свою роботу та показав на практиці принцип роботи криміналістів.

Працівник пожежно – рятувальної частини пан Михайло розповів про діяльність пожежної служби та ознайомив вихованців зі специфікою роботи спецтехніки.

Педагогічний та учнівський колектив нашої школи  щиро  дякує працівникам поліції та пожежної частини за змістовні та цікаво проведені зустрічі.

(Всього переглядів - 23)