Тренінг з цивільного захисту в Яворівській гімназії ім. Осипа Маковея

З метою проведення профілактичної роботи з правил поведінки в надзвичайних ситуаціях  5 вересня 2019 року в Яворівській гімназії ім. Осипа Маковея пройшов тренінг з евакуації здобувачів освіти та працівників приміщень.

Місцем збору стало шкільне подвір’я. Присутні спочатку прослухали звіт заступника директора з  навчально-виховної роботи Галину Вербенець про успішне завершення евакуації всіх учасників навчального процесу із шкільного закладу. А далі директор гімназії Наталія Моржин підбила підсумки заходу, наголосила на дотриманні техніки безпеки в типових випадках та вказала шляхи покращення дій у надзвичайних ситуаціях.

На лінійку було запрошено інженера Державної служби з надзвичайних ситуацій Кунинця Тараса, який ознайомив учнів із правилами протипожежної безпеки. Також він пояснив, як діяти  при виникненні пожежі. Опісля вчитель предмета «Захист Вітчизни» Ярослав Світлак провів просвітницьку бесіду про поводження з вибухонебезпечними предметами, про кримінальну відповідальність за незаконне збереження бойових патронів і зброї.

На завершення Надія Гудошнікова , заступник директора з навчально-виховної роботи, надала рекомендації щодо запобігання дорожньо-транспортного травматизму і вказала способи попередження нещасних випадків через необачну поведінку на дорозі.

 

(Всього переглядів - 337)