Родинне свято до Дня Матері «Все починається з мами…»

10 травня 2019 року учні 5 класу Завадівської ЗОШ I-III ступенів під керівництвом класного керівника Ігора Барана та музичного керівника Андрія Сайка подарували присутнім чудовий концерт до Дня матері. Цей святковий день був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.

День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину, незважаючи ні на що.

День матері – свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері – основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

На свято вихованці запросили своїх матерів. Учні декламували вірші, співали пісні, були на сцені справжніми акторами. І все це для дорогих, найкращих, наймиліших матусь. Слово “мати”, “мамо”, “матуся” завжди асоціюється у нас з любов’ю, добротою, ласкою. Мати – найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов’ю.

День матері – сімейне свято, і це важливий момент у вихованні дітей. Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мати, що зробила вона для них і якої пошани заслуговує. У щасливої матері зростають щасливі діти, тому давайте робити життя наших матусь прекрасним!
У цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!

 

(Всього переглядів - 61)