Квест «Цивільний захист – це не жарти»

Щоб навчити дітей зібрано та рішуче, не розгубитись у випадку виникнення  надзвичайних ситуаціях, 3 травня у Котівській  І-ІІст. ім. Михайла Логина відбувся День цивільного захисту, на якому були присутні працівники ФАПу.

Почувши звук сирени «Увага всім!!!» школярі зібрались на шкільному подвір’ї на лінійку, де було оголошено план проведення  Дня цивільного захисту. Учні школи мали можливість переглянути повчальні мультфільми та фільми на випадок надзвичайних ситуацій.

Метою заходу було ознайомити учнів з корисними навичками безпечної поведінки, перевірити знання учнів у різних стихійних ситуаціях, сформувати навички командної роботи. Кожна із сформованих команд подолала 6 станцій із спецзавданнями. На маршрутах: природні НС; техногенні  НС і небезпечні ситуації;  швидка допомога; медична допомога; небезпечні речовини; екологічна, пройшовши кожну станцію, отримали бали за підсумками яких було обрано призові місця.

Завершальним етапом був конкурс «Гасіння пожежі», де школярі паперовими кульками, які символізували воду, гасили намальований вогонь.

День цивільного захисту під гаслом: Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним! –  проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отриманні знання знадобляться у повсякденному житті.

(Всього переглядів - 343)