Екологічна акція «Первоцвіти просять захисту»

З метою екологічного виховання школярів та популяризації дитячої творчості у Салашівській ЗОШ І-ІІ ступенів з 08 по 16 квітня 2019 року було організовано екологічну акцію «Первоцвіти просять захисту», під час якої  проведено тематичні заняття, розвивальні та екологічні ігри, оформлено виставку творчих робіт вихованців.

Акція покликана залучати учнівську молодь до вивчення проблеми збереження первоцвітів, ознайомлення із загрозами зникнення квітів.

Під час заходу було проведено виставку та майстер-клас «Первоцвіти з паперу». З великим задоволенням учні власноруч зробили та зібрали букети весняних квітів, що  закликають до охорони і збереження первоцвітів. У 4 класі  було проведено етнографічний урок-гру «Весна пробуджує природу, весна пробуджує серця». На уроці учні ознайомилися і розширили свої знання про природу, про те що потрібно берегти і шанувати її. Адже рідкісні квіти можуть зникнути зовсім, якщо ми не оберігатимемо їх. Тільки від нас самих залежить, чи будуть на весні квітнути первоцвіти в наших лісах. Також діти власноруч виготовили буклети про охорону рослин.

Учнями 5 класу було виготовлено плакат «Первоцвіти – диво природи», а також   серед учнів 5-7 класів було проведено бесіду на екологічну тематику та перегляд відео презентацій щодо різноманіття та охорони ранньоквітучих рослин. Бережіть неповторну українську природу!

(Всього переглядів - 75)