День довкілля у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Протягом квітня у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводиться місячник чистоти та озеленення з метою збереження навколишнього середовища та озеленення довкілля. Учні разом з учителями активно працюють на шкільній та пришкільній території. Активно чистять шкільний сад від гілок, прибирають територію перед школою, спортивний майданчик, біля церкви та річки.

Учні також завзято працюють на клумбах школи, де висаджують саджанці квітів, а сприяє цьому сонячна погода та гарний настрій від спільно проведеної роботи.

У ході проведення Місячника вихованці залучаються до проведення виховних годин, конкурсів малюнків та плакатів.

Теплого сонячного дня  15 квітня 2019 року  учні нашої  школи вийшли на шкільне подвір’я, щоб організовано провести День довкілля.  Весело  і завзято працювали на своїх територіях . Цей день видався напрочуд теплим, сонячним, по – дійсному весняним.

Частина учнів залишилася на території школи, решта учнів зі своїми класними керівниками відправилися наводити лад на території села. Плідно і результативно пройшов День довкілля в нашій школі. Звичайно ж, приємно те, як відповідально поставилися до проведення даної акції учні школи. Це означає, що розмови, бесіди, виховні години вчителів не проходять безслідно. І наші учні уже повноцінні і свідомі члени суспільства.

Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи та села!

Всім, хто працював — велике спасибі!

(Всього переглядів - 20)