День довкілля у Чолгинській ЗОШ І-ІІ ступенів

Екологічне виховання молодого покоління сьогодні є надзвичайно актуальним. Тому завданням нашої школи є виховання в кожного учня свідомого ставлення до природи, почуття відповідальності за довкілля як загальнолюдську цінність.

З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища в Чолгинській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено місячник озеленення та благоустрою і Дня довкілля. Відповідно до плану заходів педагогами та учнями школи було організовано та проведено ряд заходів,а саме:класним керівником 7 класу Криворучко Н.Р. зі своїми вихованцями було проведено акцію “Посади дерево”, насадивши фруктові дерева на території школи; класним керівником 1 класу Кусяк В.М. і 5 класу Лин В.М. зі своїми учнями було організовано акцію “Україна – без сміття”, прибравши навколишню територію школи і розповсюджено інформацію про те, щоб не смітити і зберегти довкілля чистим; учні 8 і 9 класу під керівництвом класних керівників Запотічної М.М. та Шевчик О.Р. організували очищення річки Рутів, яка протікає біля школи. Учні 3, 4, 6 класів (класні керівники Гібій М.М., Рубай Л.С. та Фульмес М.С.) провели акцію “Ліси для нащадків”.

Також учні 1- 9 класів разом зі своїми керівниками впорядкували шкільні клумби, насадивши квіти, які милують око кожного прихожого. Тут слід відзначити учнів 2 класу (класний керівник Рось Л.В.), які проявили креативність в оформленні своєї клумби. Усі здобувачі освіти і педагоги активно взяли участь до Дня довкілля, впорядкувавши територію біля школи, церкви та на спортивному і дитячому майданчиках.

(Всього переглядів - 14)