Хочеш змінити Україну на краще – почни спочатку з себе!

Щорічно учні та вчителі Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна активно долучаються до проведення Всеукраїнського місяця благоустрою та озеленення і Дня довкілля.

Девізом для шкільної родини стали слова: «Хочеш змінити Україну на краще – почни спочатку з себе! БО ТИ САМ І Є ТА УКРАЇНА! РАЗОМ МИ СИЛА!». Виконуючи одну із місій школи щодо «здорового довкілля», у період з 9 по 11 квітня 2019 року усі школярі разом з учителями активно взялися до роботи: ліквідували декілька несанкціонованих сміттєзвалищ, громадили листя, підмітали доріжки, висаджували квіти, збирали сміття не лише на території школи, але й на території села. Окрім того, учні 7 класу розпочали флешмоб, який є дуже популярний в усьому світі, і називається він “Trashtag Challenge”. Суть полягає у тому, що потрібно знайти забруднене місце, прибрати його, сфотографувати до і після.

Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів села — зробити наше село квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.

ЧЕРНИЛЯВЦІ, ПРИЄДНУЙТЕСЯ!!!
ЗРОБИМО НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!!!

(Всього переглядів - 117)