15 травня 2024 року відбувся І (фінальний) етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл ” (“Джура”)

15 травня у мальовничому селі Середкевичі на території Середкевицького ЗЗСО І – ІІІ ступенів відбулася подія, що зібрала разом багато учнів та педагогів, об’єднуючи їх у спільному захопленні й прагненні стати справжніми героями своєї нації. А саме, пройшов І (фінальний) етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл ” (“Джура”).
Поєднання різноманітних конкурсів, вправно поєднаних із елементами військової підготовки та патріотичного виховання, створило неповторну атмосферу захоплення та напруження. Юні учасники гри проходили складні випробування, демонструючи свою витривалість, сміливість та командний дух. Вони навчалися взаємодіяти, розвивати стратегічне мислення та вміння працювати в команді — властивості, які необхідні для кожного справжнього лідера. Ця гра не лише надихає молоде покоління на великі досягнення, але й формує в них цінності патріотизму, відданості національним ідеалам.
Переможцями змагань стали команди, які продемонстрували високий рівень підготовки, спритність та вміння працювати разом у складній ситуації. Вони заслужено здобули визнання своїх зусиль та відзнаки, які стали символом їхньої перемоги.
І місце, а також можливість представляти Яворівську ТГ на обласних змаганнях здобула команда Середкевицького ЗЗСО І – ІІІ ступенів.
ІІ місце – команда Завадівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів,
ІІІ місце – команда Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №3 імені Т. Шевченка
Щиро вітаємо команди із перемогою.
Завершуючи свій допис, не можемо не відзначити величезний внесок організаторів, які зробили цю подію можливою. Дякуємо директору Середкевицького ЗЗСО І – ІІІ ступенів Ферцович Марії Степанівні та всім причетним до організації цього заходу. Гра “Сокіл” (“Джура”) стала не лише святом спорту та змагань, а й символом єдності та міцного духу українського народу.
https://fb.watch/s71fDT1VqA/
(Всього переглядів - 26)