Щодо проведення ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ» (КЗ ЛОР ЛОІППО)

вул.  Огієнка, 18а,  м. Львів‚ 79007‚   тел./факс +38 (032) 255 38 30,  e-mail:
loippo@ukr.net     loippo.lviv.ua

Код ЄДРПОУ 02139736

 

06.11.2023   №  363

На № ________  від ___________

Керівникам  органів управління освітою районів, територіальних громад

 

 

Щодо проведення
ХІV  Міжнародного мовно-літературного конкурсу
учнівської та студентської  молоді
імені Тараса Шевченка у 2023-2024 н. р.

Шановні колеги!

На виконання наказу департаменту освіти і науки Львівської обласної державної  адміністрації  від 20.10.2023 № 02-01/01/430 «Про проведення ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023 – 2024 навчальному році» конкурс відбудеться  25 листопада 2023 року.

У зв’язку із дією правового режиму воєнного стану в Україні рекомендуємо  ІІ (районний) етап конкурсу провести на базі  територіальних громад.

Для проведення конкурсу утворюються оргкомітети та журі.

Завдання для першого етапу конкурсу готуються відповідними закладами освіти, у яких він буде проходити, для другого та третього етапів ‒ Комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Теми творчих робіт для ІІ (районного) етапу  конкурсу будуть надіслані на  електронні адреси відділів освіти  районів та територіальних громад   у день його проведення  25  листопада 2023 року  о  9.00.

Початок конкурсу о 10.00. Надсилаємо програму проведення конкурсу (додаток 1).

Переможці ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка за результатами кожного його етапу, крім фінального, визначаються в кількості 30 відсотків від загальної кількості учасників відповідного етапу (1 перше місце, 2  другі місця, 3 третіх місця від кожного класу).

У зв’язку із значною  різницею у кількості територіальних громад у складі  районів  прохання на ІІІ (обласний) етап конкурсу подавати заявки  у кількості  до 4 переможців відповідно до рейтингу (додаток 2).

Якщо виявиться ще  п’ята   обдарована дитина, то можна також долучити до команди.

Журі після перевірки конкурсних робіт  визначає переможців, списки  кандидатів подаються у районний відділ освіти, де формується команда і надсилається заявка на обласний етап конкурсу.

Зверніть увагу, заявки приймаються тільки від районного органу управління освітою та м. Львова.

Прохання до 01.12.2023 надати інформацію:

‒ про відповідальну  особу та  заклад освіти, який готовий прийняти учасників ІІІ (обласного) етапу конкурсу (додаток 3).

‒ про кандидатури  учителів української мови та літератури, які  будуть включені до складу журі ІІІ (обласного) етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка (5 – 11 кл.)   (додаток 4).

‒ заявки на участь у ІІІ (обласному) етапі конкурсу (додаток 5);

Інформацію надсилати на електронну адресу: kpv@loippo.lviv.ua .

У зв’язку із дією правового режиму воєнного стану в Україні ІІІ (обласний) етап конкурсу буде проводитись на базі заявлених закладів освіти 16 грудня 2023 року,  куди  буде скерована відповідальна особа від Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

При виборі закладу освіти керуватися умовами зручного розташування та доїзду учасників конкурсу, наявності бомбосховища.

Нагадуємо, що участь у конкурсі добровільна.

Дякуємо за співпрацю!

 

Заступниця директора                                               Наталія ПАСТУШЕНКО

Вик.  Марія Деленко

Тел. 0961480621

Лист ЛОІППО щодо проведення ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка
(Всього переглядів - 155)