ІІ етап фестивалю-конкурсу мистецтв «Сурми звитяги»

З метою формування національної свідомості учнівської молоді засобами мистецтва, популяризації  патріотичної пісні, вшанування пам’яті героїв минулого та сучасності 2 листопада 2023 року на базі КМЦ «Сокіл» ЯМР у Яворівській ТГ відбувся ІІ етап фестивалю-конкурсу мистецтв «Сурми звитяги». У ньому взяли участь колективи 33 навчальних закладів Яворівської ТГ. Більше ста талановитих учасників показали творчі вміння та, попри всі негаразди в країні, довели, що Україна розквітне завдяки своїм дітям!

Віримо, що нашу державу чекає мирне та щасливе майбутнє. Знаємо, що гідна зміна, молодь із сильним духом і міцною любов’ю до України, готова стати на її захист. І сьогодні саме у віршах і піснях ми висловлюємо любов до рідної землі і віримо –  ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!

Дякуємо захисникам і захисницям України за можливість демонструвати свої таланти, членам журі – за добре і справедливе ставлення до всіх конкурсантів, керівникам учнівських колективів – за достойні виступи. Особливу подяку Відділ освіти Яворівської міської ради висловлює КМЦ «Сокіл» за сприяння в проведенні фестивалю.

Щиро вітаємо кращі колективи з перемогою та бажаємо Божої допомоги в здійсненні творчих задумів! Ви креативні, талановиті, ви справжні патріоти рідної землі, які плекають її культуру.

(Всього переглядів - 379)