Туристичний зліт у Яворівській громаді

Ми живемо у не простий час, але яким би не було важким сьогодення, є дещо важливе – молоде покоління, здорове, духовно, фізично, загартоване спортом.
Туристичний зліт – це вже своєрідна традиція на Яворівщині. Сьогодні відбулися змагання, учасниками яких були 30 учнівських команд ЗЗСО Яворівської громади. Серед залікових конкурсів: навики з туристської техніки, в’язання вузлів, вміння орієнтуватися на місцевості за азимутом, топографічні навики, надання домедичної допомоги. Вітаємо переможців особистих, загальних конкурсів, та учнівські команди, які здобули першість у змаганнях:
Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 та Свидницького ЗЗСО І-ІІ ступенів ( І місце), Завадівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Бунівського ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Юрія Липи (ІІ місце), Яворівської гімназії імені Осипа Маковея, Калинівського ЗЗСО І-ІІ ступенів (ІІІ місце)
Дякуємо Яворівська міська рада, представникам Яворівського РВП Національної поліції Руслані Мацелюх, Ростиславу Ханику, ПОГ Яворівської ТГ, медичним працівникам Яворівської ЦРЛ за допомогу та підтримку у проведенні туристичних змагань.
Дякуємо ЗСУ за спокійний день💙💛
О.Копитко, фахівець відділу освіти
Більш детально на http://yavoriv-vo.kl.com.ua/
Шукайте себе на фото ⬇️
(Всього переглядів - 85)