Завершальний етап моніторингу закладів освіти Яворівської ТГ

Новий навчальний рік всі заклади освіти Яворівського району розпочнуть навчання очно!
Сьогодні завершальний етап моніторингу закладів освіти Яворівської району а саме Яворівська ОТГ, яку ми відвідали з робочим візитом. Спільно з заступником міського голови Катериною Михасяк та керівником освіти Володимиром Байдою оглянули класи, укриття, наявність генераторів та справність котелень.
У громаді функціонує 36 закладів освіти та 3 філії, де навчається 6904 учнів і працює 974 вчителі. Цього року, у громаді 9 випускників отримали найвищі бали з мультипредметного тесту, що показує високий рівень освіти учнів. Яворівська громада, одна з перших у області, аби стимулювати дітей до навчання започаткувала стипендію Яворівської міської ради «Обдарованість». Протягом року переможці та призери міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад, турнірів, конкурсів, фестивалів, змагань починаючи з 1 вересня 2023 року по 31 серпня 2024 року отримуватимуть щомісячно стипендію у розмірі 1 тис.грн. Гордий, що маємо таких здібних дітей. Дякую керівникам громад, що підтримуєте молодь та мотивуєте до нових знань. Пишаємось.
Дякую усім, хто працює на благо нашої країни та щасливого майбутнього наших дітей. Сьогодні просимо Всевишнього, щоб діти мали змогу навчатись у безпечних умовах. Молимось за наших Захисників та дякуємо, що бережуть наш спокій. Пам’ятаймо, що в єдності наша сила. Разом переможемо все.
Перемоги та миру усім нам.
(Всього переглядів - 74)