Алгоритмічний табір Algorithmic Leo Camp 2023

Впродовж шести днів (з 14 по 19 серпня) дві команди здобувачів освіти зі школи під Ратушею наполегливо вдосконалювалися в алгоритмічному програмуванні.

Вони були учасниками третього алгоритмічного табору Algorithmic Leo Camp 2023. Табір проведено у Львові за підтримки Міністерства освіти та науки України відповідно до інформаційного листа МОН благодійною організацією фонду розвитку програмування “Нова ера” разом з Національним університетом “Львівська політехніка” (кафедрою систем штучного інтелекту).

До Львова з’їхалися студентські та шкільні команди (2-3 учасники) з усієї України. Заняття підтримувалися платформою Алготестер. Тренувальні дні готували представники Львівського університету імені Івана Франка, Львівської політехніки, Київського університету імені Тараса Шевченка, Ужгородського та Харківського університетів.

Табір завершився традиційним змаганням AlgoLeo Cup 2023 за головні призи та алгоритмічний кубок Лева. Хоч гран-прі наші хлопці не виграли, однак, показали добрі результати як для студентських змагань такого рівня (5 та 13 місце), а головне – отримали неоціненний досвід. Нагороди від компанії HUAWEI стали додатковим стимулом для майбутніх успіхів.

(Всього переглядів - 59)