Фестиваль-конкурс української пісні «Освітянські барви»

Історія України мала багато трагічних періодів, коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинялися під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.
День Героїв — це день пам’яті та вшанування всіх українців та українок, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українського народу за волю України.
23 травня 2023 року на базі КМЦ «Сокіл» ЯМР відбувся фестиваль-конкурс української пісні серед працівників освіти, присвячений Дню Героїв та 70-й річниці від дня народження Квітки Цісик. Більше ста талановитих учасників показали творчі вміння та зворушили кожне слухацьке серце виконанням вокальних творів, у які вклали душу.
Дякуємо всім учасникам фестивалю-конкурсу за збереження національних пісенних традицій, пропаганду української пісні, вокально-сценічну культуру, а їх керівникам – за високий рівень підготовки колективів.
Відділ освіти Яворівської міської ради висловлює подяку керівництву та працівникам КМЦ «Сокіл» за сприяння у проведенні фестивалю.
Щиро вітаємо кращі колективи з перемогою та бажаємо Божої допомоги у здійсненні творчих задумів!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
(Всього переглядів - 14)