Патріотичне свято у Середкевицькому ЗЗСО

Напередодні Дня Збройних Сил України, 1 грудня, начальник відділу освіти Володимир Петрович Байда, заступник начальника Богдан Миронович Станько та фахівець відділу освіти Богдан Володимирович Флис побували на патріотичному заході в Середкевицькому ЗЗСО І-ІІІ ст. Промовистою є назва свята – “Лицарі волі – наші герої”, яке учні підготували під керівництвом педагога-організатора Уляни Володимирівни Смолинець та  з допомогою вчителя музики Михайла Петровича Рошка.

В поетичній постановці “Терновий вінок України”,  в піснях, добре відомих і новостворених, в танцях і в  словах ведучих – всюди пригадувалась трагічна доля нашої держави. Проте значно сильнішим був мотив віри у перемогу, надії на Бога і любові до своєї нації, рідної землі, безмежної вдячності її захисникам.

Богдан Володимирович Флис подякував за змістовний і належно проведений захід, а також акцентував на важливості проведення подібних свят, закликав  не забувати висловлювати вдячність воїнам. Цього року ми всі відчули, що таке війна, але завдяки нашим мужнім батькам, братам, рідним чи сусідам ми можемо навчатися, працювати, радіти кожному дню.

Цінувати нашу свободу, яку сьогодні виборюють своїми життями військові, закликав і заступник начальника відділу освіти Богдан Миронович Станько, який також наголосив, що завдяки відвазі українців, їхній силі духу, незламності, весь світ захоплюється нашою нацією. Сьогодні ми творимо нову державу: свідому, сильну, непереможну і єдину.

Директор Середкевицького ЗЗСО І-ІІІ ст. Марія Степанівна Ферцович подякувала керівництву відділу освіти за відвідини школи й наголосила, що  дуже важливою та цінною є їхня підтримка закладу, добрі поради і необхідна допомога. Марія Степанівна додала, що все українське суспільство зараз спрямовує сили на одне: перемогу і щасливе майбутнє наших дітей.

(Всього переглядів - 41)