«Козацькому роду – нема переводу!»

14 жовтня святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День створення УПА, День українського козацтва, День Захисника і Захисниць України,

28 жовтня 2022 року в Немирівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів традиційно відбувся захід «Козацькому роду – нема переводу!», присвячений Дню Захисника і Захисниць України. Взяли участь учні 8-9 класів.

На святі були присутні Захисники:  наш учитель фізичної культури та Захисту України Чопек Сергій Миколайович та батько учнів нашої школи Пінтелей Назар, які подякували нам за підтримку та пригостили учнів солодощами. Учні подарували Захисникам обереги-браслети, листівки, плакати, виготовлені власноруч, підготували слова вдячності та підтримки Захисникам та Захисницям, які щоденно боронять Україну  та побажали швидкого повернення додому З ПЕРЕМОГОЮ.  На захід були запрошені представники 7 прикордонного Карпатського загону відділу Прикордонної служби «Краківець» відділення інспекторів прикордонної служби «Салаші». Наші друзі-прикордонники підготували виставку приладів, які використовують під час служби на кордоні  та познайомили присутніх з службовою собакою Отто.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв, які боронили Україну та поклали квіти до могили Долинського Василя.

Учасників заходу та гостей привітав Флис Богдан Володимирович,  консультант Комунальної установи Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»,   та побажав успіхів у змаганнях.

Команди взяли участь у таких конкурсах, де продемонстрували спритність та інтелект. Програма заходу:

  1. Представлення команд: девіз, емблема, привітання. (підготували класні керівники).
  2. Конкурс «Патріотична пісня» (підготував учитель музики Білець І.М.).
  3. Перетягування линви та Стрибки в мішках (підготував учитель фізичної культури та захисту України Шокало С.М.).
  4. Історична вікторина (підготував учитель історії Юнко Т.В.).
  5. Надання першої допомоги (підготував учитель основ здоров’я Пенцко М.В.).

Перемогла команда 9-А класу «Непереможна Україна» (класний керівник Лапавець О.В.).

ІІ місце здобули команди: 9-Б класу «Січовики» (класний керівник Верескун М.І.) та 8 класу «Козаки» (класний керівник Доскоч Г.М.).

А на завершення свята всі гості та учасники куштували смачний козацький куліш, який приготували ПП Борейко В.І. та Монашко Л.М.

Це свято ще більше об’єднало усіх! Це була одна із яскравих сторінок  життя нашої школи!

 

(Всього переглядів - 18)