Робочий візит у Віжомлю

3 листопада із робочим візитом у закладах освіти с. Віжомля побував Володимир Байда, начальник відділу освіти. У цьому населеному пункті втілюються у життя амбітні плани, які після їх реалізації відчують мешканці даного регіону, а також внутрішньо-переміщені особи.
До кінця 2022 року плануємо відкриття закладу дошкільної освіти, який розрахований на дві групи. Станом на сьогодні вже завершено ремонтні роботи приміщень установи. На черзі закупівля меблів, посуду і необхідного обладнання для початку роботи садочку. Незабаром місцеві мешканці будуть мати можливість скористатися послугами нового дошкільного закладу.
На території Віжомлянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Івана Сивери є приміщення колишнього вчительського квартирного будинку. Дана будівля вже кілька років не використовувалася за призначенням і з часом могла втратити свою придатність для подальшого використання. З метою збереження будинку і критичної необхідності забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб, які внаслідок війни залишилися без даху над головою, у цьому приміщенні розпочато ремонтні роботи з облаштування житла для 80-ти осіб із регіонів, які постраждали від російської агресії. Сподіваємося, що даний проект сподобається новим жителям с. Віжомля, а заклади освіти отримають нових учнів та вихованців.
Сьогодні у школі с. Віжомля відбувся національно-патріотичний захід для військовослужбовців ЗСУ та учасників освітнього процесу. Володимир Байда подякував нашим бійцям за можливість навчати та виховувати підростаюче покоління заради майбутнього розвитку та процвітання нашої держави.
(Всього переглядів - 29)