Робочий візит у Глиниці

4 листопада відбувся робочий візит Володимира Байди та Богдана Станька у Глиницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів. У рамках відвідин освітнього закладу було проінспектовано виконання робіт господарським способом у даній установі. Необхідно відзначити високий рівень виконання ремонтних робіт у школі, а саме:
• вимощення поребриків під укладання бруківки (300 м2) перед входом у центральний корпус,
• тривають завершальні роботи щодо облаштування тимчасового укриття,
• ремонт класної кімнати та інших підсобних приміщень.
Керівництво відділу освіти разом із директором школи проаналізували хід виконання робіт, а також обговорили плани та перспективи для подальшого покращення освітнього середовища Глиницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Під час візиту делегація відділу освіти відвідала виховний захід із національно-патріотичного виховання. Учні продемонстрували високий рівень виконавської майстерності пісенного матеріалу та декламування поетичних творів. До присутніх звернулися Володимир Байда та Богдан Флис, які подякували організаторам дійства та відзначили важливість таких заходів для підростаючого покоління. Окрема подяка була озвучена для присутніх військовослужбовців ЗСУ.
P.S. Дякуємо працівникам та усім причетним, які покращують благоустрій та приміщення даної школи. Особлива подяка ЗСУ за надану можливість працювати заради майбутнього нашого підростаючого покоління. Слава Україні!
(Всього переглядів - 38)