ОСВІТЯНСЬКИЙ МАРАФОН «З ВІРОЮ У ЗСУ» ТРИВАЄ…

Широкомасштабна російська агресія переформатовує код української нації на генному рівні. Кожен свідомий громадянин має за честь, у будь-який спосіб, бути корисним у боротьбі із запеклим ворогом, яка неодмінно закінчиться перемогою України. Освітяни Яворівської громади не припиняють збір коштів для ЗСУ, адже бійці нашого мілітарного регіону боронять Батьківщину у найгарячіших точках російсько-Української війни.
Військовий інвентар не довготривалий і потребує постійного оновлення, тому звітуємо про крайні три збірки грошей та їх використання із освітянських пожертв.
Напередодні літніх канікул було зібрано 177 000 грн. Дані кошти використано і було придбано:
• Планшети для артилерії 2 шт. – 7 300 грн.
• Прилади нічного бачення 5 шт. – 37 200 грн.
• Автомобільна олива 5 каністр – 2 750 грн.
• Авто для ЗСУ – 128 700 грн.
Усе перераховане обладнання було доставлено на передову волонтерською групою на чолі з Ігорем Грабовським, до складу якої входив Володимир Байда.
Наступна збірка коштів проходила у вересні місяці і становила 81 000 грн. Під час заходу до Дня працівників освіти, який відбувся з метою пошанування освітян Яворівської та Новояворівської громад, було зібрано 34 000 грн. Отже сумарно – 115 000 грн. За зібрані кошти придбано:
• 51 000 грн. долучено на придбання авто для ЗСУ, які вже доставлені на передову за призначенням тією ж волонтерською групою.
• Залишок коштів – 64 000 грн. використано на придбання 10 комплектів обладнання, які складаються із камер нічного бачення та планшетів. Прилади стануть очима наших бійців у нічний період під час їзди на авто без увімкнених фар. Особлива подяка п. Борису та працівникам ТОВ «ВІОЛА лтд» за допомогу у придбанні та підключенні даного приладдя, яке вже готове до використання і в найближчий час буде доставлено за призначенням.
P.S. Війна триває, наші воїни ведуть виснажливу, переможну боротьбу, яка гартує та зшиває націю. Дякуємо усім причетним і небайдужим освітянам, які долучилися до збору коштів. Далі буде…
ВІТАЄМО УСІХ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
(Всього переглядів - 9)